Εκπαίδευση


Έναρξη κύκλου σεμιναρίου Εκτάκτων Αναγκών.

Ο Ε.Ο.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ως επίσημο μέλος της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας από το 2008 στα πλαίσια εκπαίδευσης και ετοιμότητας της ομάδας Εκτάκτων Αναγκών καλεί όλα τα μέλη του να παραυρεθουν στα δύο παρακάτω θεματικά σεμινάρια.
Το α’ αφορά τη προετοιμασία σακίδιο πλάτης & έκτακτης ανάγκης με παροχή βοήθειας που θα παρουσιάσει ο Θωμάς Βυθοπουλος στις 15 Ιουνίου ημέρα Τρίτη και ώρα συγκέντρωσης 19,30 και το β’ αφορά τον προσανατολισμό με παρουσιαστή τον Παναγιώτκενα στις 17 Ιουνίου με ώρα συγκέντρωσης 19,30. Η εκδηλώσεις θα γίνουν στον υπαίθριο θέατρο στο στέκι του συλλόγου Αντιμάχου 3 στο θερινο σινεμά.

Νέος έντυπος και ψηφιακός χάρτης από την “Anavasi”

Συνεχίζει την καλή της παράδοση η “Ανάβαση”. Κυκλοφορεί ο νέος χάρτης “Άγραφα” όπου απεικονίζεται το μεγαλύτερο μέρος αυτού του μοναδικού ορεινού συγκροτήματος.


Προβολή χειμερινών δραστηριοτήτων και επίδειξη ιστοσελίδας

Σήμερα στις 7μμ στο στέκι του ΕΟΣΚ θα δούμε παλιότερες χειμερινές αναβάσεις από το αρχείο του συλλόγου. Επίσης στην προβολή θα γίνει επίδειξη της ιστοσδελίδας όσο αφορά τους χάρτες με τα μονοπάτια και πώς την χρησιμοποιούμε. Θα κατεβάσουμε δωρεάν πρόγραμμα στα κινητά και θα δούμε πως περνάμε εκεί τις διαδρομές ώστε να μετατρέπουμε την συσκευή του κινητού μας σε ένα εύχρηστο gps. Μαζί με μεζεδάκια … κλπ.